zaterdag 8 oktober 2011

TVOH: Why don't you come on over?

En toen stuiterde daar ineens vanuit het niets Paul Turner de huiskamer binnen. In skinny jeans en een even fout hemd, alsof hij stiekem weg was gelopen bij het ochtendappel van de plaatselijke kazerne.
Niemand kon om zijn aanstekelijke optreden, zijn goddelijke haardos en het alom aanwezige okselhaar heen. En zo deed hij precies waar vrijdagavondtelevisie voor bedoeld is: Hij toverde een lach op ons gezicht en zorgde dat de hele natie (of op z'n minst 20% daarvan), met zijn high-pitched 'Valerie' nog op het trommelvlies, vrolijk in slaap viel.


Paul...
De lispelende grote broer van Petje Pietamientje.
Een kruising tussen Elmo en Christopher "The Blue Lagoon" Atkins.
Het liefdeskind van Jason Donovan en Marc Klein Essink on steroids.
De gay best friend in wiens gespierde armen voltallig vrouwelijk Nederland zich zonder nadenken in de Fatboy zou nestelen. Die langs komt als je ongesteld bent, met een doos vol chocola en een fles rode wijn. En die dan zegt: Wil je nog een keer naar Bridget Jones kijken of zal ik een stukje Riverdance voor je doen?

En van wie je heel hard hoopt dat hij ook een paar toontjes lager kan zingen, zodat het niet bij deze ene vreugdevolle uitbarsting zal blijven en hij niet aan een overdosis van zichzelf ten onder gaat in de komende weken. Want how much Paul Turner can a person really take...?

1 opmerking:

  1. Dank voor de tip! Dat was leuk. Doet me ook wel beetje denken aan Mika, qua springerige jongensachtigheid.

    BeantwoordenVerwijderen