maandag 16 april 2012

Vooruit, een poll!

Dat EntXP de stemming gesloten houdt, betekent natuurlijk niet dat we elders niet naar hartelust kunnen speculeren! Dus laat weten wie jij vindt dat er een prijs verdient. Of ben je gewoon fan van een van de spelers, regisseurs of camerapersonen? Dit is je kans om te laten horen waarom!

Wie moet EntXP deel 8 winnen?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 






  
pollcode.com free polls 
Update 18/4/2012:
Naar blijkt is een optie toevoegen in een al bestaande poll die je niet helemaal zelf from scratch programmeert geen sinecure. Daarom wat nieuwe binnenkomers en nog te verwachten mededingers in een polvormig aanhangsel (Dit ding is tenslotte toch niet bindend, dus wat maakt het allemaal uit, het gaat om het idee!):

Wie moet EntXP deel 8 winnen - Part 2!




  
pollcode.com free polls 

Wie moet EntXP deel 8 winnen - Part 3


  
pollcode.com free polls 

Update 23/4/2012:
Anders dan "Anoniem" doet vermoeden was er bij het weglaten van Multivision geen sprake van kwade wil. Hooguit werd hiermee de feilbaarheid van de TV dokter aangetoond. Zij heeft echter nooit beweerd perfect te zijn. Daarom kunt u nu behalve al uw steun die u al in de comments kon betuigen ook qualitatief uitdrukken of u vindt dat een van onderstaande teams kans moet maken op de eindzege. Wie er tussen nu en de deadline nog bijkomt, valt definitief onder het kopje 'overige' en had maar wat eerder contact moeten opnemen.
Wie moet EntXP deel 8 winnen - Part 4

  
pollcode.com free polls 

7 opmerkingen:

  1. ja ik heb natuurlijk op mijn vrienden van pinkstar gestemd die hoogstwaarschijnlijk niets insturen. We kunnen het script nog online knallen zodat iedereen kan zien hoe briljant het had kunnen worden. Vervolgens liegen we er nog een verhaal bij hoe het allemaal geworden is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik stem voor Schrijverij Producties, omdat het onwijs leuk was om in dit team te schrijven, produceren, acteren en figureren! Nog een paar dagen dan staan we online!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja MultiVisionNL stelt natuurlijk niet zoveel voor volgens TV dokter en dhr. Wijnz. Slechte regie. Slechte beelden. Slechte locaties. Slechte dialogen. Hele slechte acteurs. Gewoon te slecht voor woorden. Het noemen in een poll gewoon niet waard. Maar een lol dat we hadden!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Anoniem:
    De TV dokter kan zich niet herinneren woorden van die strekking gebruikt te hebben. Maar u staat erbij, dames en heren Multivision.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Grappig :)
    Bijnen Films komt bijna online! Met iets héél anders :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. oh je hebt de poppenfilm niet besproken in je vorige verhaal. hij is wel online..

    dag!!
    ps ik vind je stukjes erg grappig.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De surinaamse versie doet niet mee met de competitie en het is niet deel 8 maar deel 1 t/m 8 dat in opdracht van TEE en het moest lowbudget.

    BeantwoordenVerwijderen