donderdag 12 september 2013

Netflix... of net niks?


Toen de TV dokter twee jaar geleden vanuit de Verenigde Staten terug naar Nederland verhuisde, was het moeilijk om afscheid te nemen. Een echte break-up kon zij niet aan. Zomaar, cold-turkey kappen leek onmogelijk. En dus besloot zij even een adempauze in te lassen en de relatie 'on hold' te zetten. Dat kon, voor drie maanden.
Toen die verstreken waren verbrak zij het contact alsnog. Lange afstandsgedoe met VPN servers en pseudo-illegale IP omzeilers: het leek haar gezonder om toe te geven dat het voorbij was en een nieuw bestaan op te bouwen. Zonder Netflix.
Het afscheid bleek minder definitief dan zij destijds vreesde. Sinds gisteren kan zij Netflix weer in haar armen sluiten. Als zij daarvoor kiest, tenminste. En dat is spannend. Wat als het tegenvalt? Want Netflix in Nederland is niet hetzelfde als Netflix in de Verenigde Staten. Maar de TV dokter heeft er een hoop over te zeggen en dus neemt ze u graag mee op het avontuur van deze hernieuwde kennismaking. Soms moet je de liefde een tweede kans geven...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten