vrijdag 10 februari 2012

Au!

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De TV dokter kan erover meepraten, want zij was deze week ook uit de running. Maar terwijl zij er weer langzaam aan het bovenop krabbelen was, bereikte haar zojuist het bericht dat een typisch Nederlands fietsongeluk er de oorzaak van was dat het definitieve script voor deel 6 van de Entertainment Experience vertraging heeft opgelopen!

Beterschap!
En laat Ziggo, Veronica of Mioch en consorten
maar lekker een taxi betalen, volgende keer.
Het is toch geen weer om te fietsen.
(Bron: nu.nl)
Zoals dat tegenwoordig gaat, krijg je dit soort nieuws eerst in De Telegraaf en op RTL Boulevard en op www.nu.nl te horen/zien/lezen. Van EntXP nog geen inhoudelijk nieuws op het front - die hielden het gisteravond op Facebook en Twitter nog alleen op "Jullie kunnen er vanuit gaan dat scriptdeel 6 morgen #helaas niet klaar zal zijn. Meer informatie volgt morgen."

Tsja, in zulke duistere termen moet je natuurlijk niet tegen schrijvers en filmmakers spreken, want die halen zich direct spannende en ingewikkelde verklaringen in het hoofd. Stiekum hoopt de TV dokter dan ook nog steeds dat het gewoon een smoes is, omdat Paul de moed aan het verzamelen is om aan de crowd mee te delen dat hij de TV dokter naast Robert aanstelt tot hoofd van een EntXP schrijversgilde. De dramatische ironie ten top (laat dat maar aan de dramatische ironie over), komt dit ongeluk ook nog in de week dat alle teams in hun deel 5 een botsing tussen een fiets en een auto verfilmden.







Toeval? 
De TV dokter dacht het niet!

Marantz films, die lange tijd de top van het klassement aanvoerde, 
deed het zelfs met een schitterende ode aan Paul's eigen Turks Fruit.

Alle gekheid op een stokje, onze waarde Verhoeven heeft natuurlijk al wel een respectabele leeftijd bereikt en hopelijk blijft de tragiek van dit oer-Hollandse ongeluk dan ook beperkt tot een zich spoedig herstellende knieblessure en zijn hoofd en heupen buiten schot gebleven.
Lieve Paul, de TV dokter komt met alle liefde een kopje thee bij je zetten of op de rand van het bed voorlezen uit De Avonden, eigen werk, of desnoods die andere vaderlandse klassieker waar u ooit zo dol op was.

4 opmerkingen:

  1. He dokter was jij ook ziek? Vond het al zo rustig! Vermoed dat Paul met zijn fiets in een tramrail is gekomen, dat levert altijd een nare valpartij op en de man is ook niet meer de jongste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Doc, was inderdaad wat stil op onze kanalen. Vanochtend heb ik wel eerst het betreffende persbericht getikt; daarmee hebben we bij EntXP (via de pers weliswaar) onze boodschap bij community gevoegelijk duidelijk kunnen maken. Gisteren mocht nog absoluut niets naar buiten omdat Paul (natuurlijk) over zijn eigen gezondheidsbericht zijn fiat moest geven. Vandaar de mysterieuze tekst. Daarna moest ik mijn real life vader ;-) bezoeken die zijn eigen voet-issues had. Nu zit ik weer achter de knoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Dokky:
    Het is toch wat als je je ongelukkige ontmoeting met een voiture in de hofstad aan de vaderlandse persklok moet hangen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hm moet hangen.... Laat ik het zo zeggen: als ik dit feit (reden tot vertraging) gisteren op Twitter had verteld was het ook in RTL Boulevard gekomen, dit was altijd uitgekomen. Dan maar op zijn en onze eigen manier verteld. Leuk is het hoe dan ook nie...

    BeantwoordenVerwijderen