zaterdag 2 maart 2013

Intermezzo


Geheel onbedoeld heeft de TV dokter geschitterd door afwezigheid, de afgelopen maand. Hoe het er de komende tijd uit gaat zien, laat zij ook nog even in het ongewisse. De reden is, banaal genoeg, dat zij volledig werd (en naar het zich laat aanzien, wordt) opgeslokt door andere werkzaamheden (a.k.a. pogingen om straks nog brood op de plank te hebben). Er is nauwelijks tijd om de televisie aan te zetten, laat staan om er dan vervolgens nog iets zinnigs over te zeggen.

Het goede nieuws is, dat aan deze periode een eind gaat komen. Het slechte nieuws is, dat het vooralsnog een open einde betreft. Nu heeft de TV dokter daar bij film en televisie al een hekel aan, dus u kunt zich voorstellen dat dit in werkelijkheid nog wat extra stress met zich meebrengt.
Nog even volhouden dus*.
En wie weet.
Misschien heeft de TV dokter in de herfst wel ineens zeeën van tijd over om haar gedachten de wereld in te sturen. Al is het dan te hopen (gezien dat brood en die plank enzo) dat iemand haar daarvoor gaat betalen.

* Gelukkig heeft de TV dokter dankzij een fikse jetlag de afgelopen nacht nog wel even wat kwaliteitstelevisie kunnen bijkijken, dus er wordt hier de komende week in elk geval nog iets vermeld. Erewoord.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten