dinsdag 3 september 2013

Timing is everything

De BBC laat aan de hand van 'The art of cookery' zien hoe je een echte, authentieke Trifle maakt. Gelukkig maar. Zo komt de TV dokter weer een beetje tot bedaren.

Bij een bezoek aan de Albert Heijn, uit op een stukje Biozalm, greep zij het laatste stuk. Dat als uiterste verkoopdatum 30/8 had (!). De meest nabije vakkenvuller reageerde op de opmerking "er ligt hier zalm van 30 augustus, misschien zou je dat even moeten weghalen" met "nee dat is alles wat we nog hebben."
"Nee", zei de TV dokter. "Er ligt hier zalm van 30/8. Dat lijkt me geen reclame."
"Oh. Wat is het nu?"
"Nou, 3 september."
"Oh."
De vakkenvuller draaide zich weer om en ging, met de rug naar de viskoeling, verder met de werkzaamheden waar de TV dokter eerder zo ruw bij gestoord had. Het vullen van een opstelling met pepernoten.

Het 'first things first' van 's lands grootste kruidenier verloopt volgens een ridicuul prioriteitenlijstje.
Weglopende Biozalm en pepernoten in september. Het zou verboden moeten worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten